Zendingswerk van Chrisjan en Marieke Visscher

Vanuit de Hervormde gemeente van Oude-Tonge zijn wij, Chrisjan en Marieke Visscher, samen met onze 3 kinderen, Ruth , Aron en Harmen vanaf 2010-2014 uitgezonden geweest naar Indonesië. Deze uitzending werd ook ondersteund door de Emmäus gemeente te Middelharnis

Na ruim 4 jaar was het tijd om terug te gaan. Sinds juli 2014 wonen we dan ook weer in Oude-Tonge. Voor ons betekent dat niet dat de roeping die we ontvingen hierbij voorbij is. We zoeken naar een manier om het Evangelie te delen en deze handen en voeten te geven, in woord & daad. En dat is dan misschien op een heel andere manier in Nederland, maar toch ook weer hetzelfde. Gewoon christen zijn op de plaats waar God ons heeft gesteld.

We hopen en bidden dat het zendingswerk vanuit Nederland door blijft gaan en dat Gods werk ook in Indonesië vrucht mag dragen van geloof en bekering tot eer van Gods naam.

We denken ongeveer een jaar nodig hebben om onze draai weer helemaal te vinden. Het hebben van vaste structuren zoals naar school gaan, werk hebben en lid van de gemeente zijn, helpen daarbij.

Dankbaar zijn we voor de bijzondere jaren op Java. Ieder heel hartelijk bedankt die zich voor dit stukje werk in Gods Koninkrijk heeft ingezet, in meebidden, meeleven en meegeven.